Een geslaagde dag voor jong en oud!

De Bolle Buik is al zo'n 35 jaar een begrip in de regio. Sinds 1980 de plek voor een geslaagde dag voor jong en oud. De ideale gelegenheid voor een bedrijfsuitje, familiedag, schooluitje, jubileum, kinderpartijtje of gewoon een paar uurtjes speelplezier op de midgetgolfbaan of in de speeltuin.

SPEELTUIN

ln onze Oudhollandse speeltuin kunnen kinderen heerlijk ravotten. Zin in een balspel? Je kunt bij ons ook jeu de boulen en een lekker potje voetballen.

PARTIJEN

De Bolle Buik heeft voor iedere gelegenheid een geschikt arrangement. Voor partijen, barbecues, buffetten en meer ben je bij ons aan het juiste adres! Tevens is De Bolle Buik een officiƫle trouwlocatie in Heerhugowaard.

MIDGETGOLF

Onze fraai aangelegde 18-holes midgetgolfbaan is een uitdaging voor jong en oud. Midgetgolf saai? Echt niet! We dagen je uit!

RESTAURANT

Jippie, pannenkoeken! Onze kok maakt de lekkerste pannenkoeken van Nederland. Kom zelf maar proeven.

KINDERFEESTJE

Ben jij jarig? Tijd voor een feestje! Vier jouw partijtje bij De Bolle Buik.

SCHOOLREISJE

Wil jij ook samen met je klasgenootjes naar De Bolle Buik voor een dag vol plezier? Dat kan! De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in onze grote Oudhollandse speeltuin of gezellig met elkaar een potje midgetgolfen. 

Zin in een dag vol speelplezier en een heerlijke pannenkoek toe? De Bolle Buik is het antwoord! Speciale wensen? Geen probleem. Neem even contact op!

* sportief ontspannen op onze midgetgolfbaan
* dolle pret in de Oudhollandse speeltuin
* onze kok maakt de lekkerste pannenkoeken van Nederland
* perfecte locatie voor een spetterend feest
* gratis wifi en parkeren

Wij zijn het hele jaar geopend van. Op weekdagen vanaf 12.00 en in het weekend vanaf 11.00 uur. Onze keuken sluit om 19.30 uur.

  • Volg, like en contact De Bolle Buik via

De Bolle Buik

Dreef 8
1701 GP Heerhugowaard

T 072 57 100 06
E info@debollebuik.nl

Openingstijden

ma & di gesloten (m.u.v vakanties)
woe t/m vr vanaf 12.00 uur
zat & zon vanaf 11.00 uur
mei, zomer & herfstvakantie vanaf 11.00 uur
de keuken sluit om 19.30 uur