PANNENKOEKENRESTAURANT

Bij De Bolle Buik eet je de lekkerste pannenkoeken! Met veel liefde en aandacht bereidt door onze kok Marc. Met onze 70 verschillende soorten pannenkoeken zit er vast wel eentje tussen waar je trek in hebt. Naast onze pannenkoeken kun je ook kiezen uit verschillende burgers. Deze burgers worden geserveerd op een Black Pepper hamburgerbroodje, belegd met 200 gram rundvlees en geserveerd met wedges en aardappelsalade.

SPEELTUIN

De speeltuin in De Bolle Buik biedt kinderen van alle leeftijden meer dan 20 speeltoestellen waarop ze zich uren kunnen vermaken en biedt ouders een heerlijk terras om even bij te kletsen en te genieten van een lekker drankje. Het is Bij De Bolle Buik niet toegestaan eigen eten en drinken te nuttigen. Tevens is de Oudhollandse speeltuin en het terras bij de speeltuin geheel rookvrij. Voor de ouders die willen roken hebben we een speciale rookzone. Ook vanaf dit punt kan iedereen zijn kind prima in de gaten houden.

MIDGETGOLF

Midgetgolf is een spannend spel voor alle leeftijden. In hoeveel slagen leg jij ons parcours van 18-holes af? Kun je het winnen van opa? Supergeschikt voor een middag qualitytime met het gezin en de ideale invulling voor een verjaardagspartijtje! En ouders? Als het je lukt om de kids te verslaan op de midgetgolfbaan kun je daarna rustig bijkomen in ons gezellige restaurant of op ons zonovergoten terras. Laat de kinderen nog even uitrazen in de Oudhollandse speeltuin en geniet zelf van een hapje en een drankje.

DeBolleBuik

De Bolle Buik is eenvoudig te bereiken met de auto, fiets of lopend. Gratis parkeergelegenheid is volop aanwezig.

Ons adres: Dreef 8, 1701 GP Heerhugowaard.

Wij hebben de perfecte feestlocatie. De keuze is helemaal aan jou, want bij ons is alles mogelijk!

X