Jippie, spelen!

Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in onze grote Oudhollandse speeltuin. Ren van de wipkip naar de hoge glijbaan, ga met z’n allen op de familieschommel en chill vervolgens lekker op het gras. Graaf een diepe kuil in de zandbak, geniet op de schommel en ren je rot in het rad.

Voor de speeltuin hoef je niet te reserveren. Heb je zin om te spelen, dan kun je lekker komen spelen!

De speeltuin in De Bolle Buik biedt kinderen van alle leeftijden meer dan 20 speeltoestellen waarop ze zich uren kunnen vermaken en biedt ouders een heerlijk terras om even bij te kletsen en te genieten van een lekker drankje. Het is Bij De Bolle Buik niet toegestaan eigen eten en drinken te nuttigen.

Tevens is de Oudhollandse speeltuin en het terras bij de speeltuin geheel rookvrij. Voor de ouders die willen roken hebben we een speciale rookzone. Ook vanaf dit punt kan iedereen zijn kind prima in de gaten houden.

Veilig spelen

Natuurlijk volgen wij de technische staat van onze speeltoestellen kritisch, want veiligheid staat voorop. Onze speeltoestellen voldoen aan alle juiste criteria. Oudhollands én veilig dus.

Tijd voor een schoolreisje?

De Bolle Buik is een prima locatie voor schoolreisjes en kinderfeestjes. Onze locatie biedt zoveel speelplezier, docenten hebben de hele dag geen omkijken naar hun leerlingen. Er zijn 3 arrangementen voor schoolreisjes. Meer hierover kun je hier lezen.