De lekkerste pannenkoeken van Nederland

Pannenkoeken zijn fun! Bij De Bolle Buik kun je kiezen uit meer dan 70 soorten! Ga je voor naturel met poedersuiker of kies je voor de spectaculaire ‘Notenkraker’? Geen zin in een pannenkoek? Ga dan voor één van onze heerlijke burgers. Ook kun je kiezen voor een lekkere tosti, een uitsmijter of geniet van onze shoarmaschotel of kipsaté. Natuurlijk hebben we ook overheerlijke toetjes voor groot en klein.Altijd de lekkerste pannenkoek

Wij vinden het erg belangrijk dat er nauwlettend gelet wordt op onder meer hygiëne, gastvrijheid, kindervriendelijkheid en toegankelijkheid voor gehandicapten. Daarnaast bakken we onze ambachtelijke pannenkoeken met beslag van eigen receptuur. Bij De Bolle Buik geniet je dus gegarandeerd van de lekkerste pannenkoeken. Uiteraard zonder toevoegingen van geur-, kleur- en smaakstoffen.

Rijkelijk belegde burgers

Geen trek in een pannenkoek? Geen probleem! Neem één van onze speciale burgers zoals een Classic burger of Franse burger met brie en honing. Ook de overheerlijke Burger van het huis is een aanrader, deze burger is belegd met gebakken ui, champignon, paprika en tomaat. Alle burgers worden geserveerd op een Black Pepper Bun met 200 gram rundvlees in verschillende varianten. Voor de grote eter is het broodje ook in XXL uitvoering te krijgen met 300 gram rundvlees. Onze kleine gasten kunnen genieten van een kleiner formaat.

Heb je een allergie?
Heb je trek in een pannenkoek maar heb je een allergie of intolerantie? Geen probleem! Bij De Bolle Buik kunnen we uiteraard hier rekening mee houden. Met de volgende allergieën of intoleranties kunnen we rekening houden: glutenvrij, kleurstofallergie, koemelkallergie, lactosevrij, melkvrij, notenallergie, suikerarm, vetarm en zoutarm. Het enige wat je moet doen is onze kok hierover inlichten en ook jij geniet van de lekkerste pannenkoeken van Nederland.

Wij doen meer dan 100% ons best om pannenkoeken, die vrij moeten zijn van bepaalde allergenen, ook allergenenvrij te bakken. Maar we kunnen niet volledig garanderen dat de pannen geen sporen bevatten van allergenen.