Een spannend spel voor alle leeftijden!

In hoeveel slagen leg jij ons parcours van 18-holes af? Kun je het winnen van opa? Supergeschikt voor een middag qualitytime met het gezin en de ideale invulling voor een verjaardagspartijtje!

Voor de midgetgolf baan hoef je niet te reserveren. Heb je dus spontaan zin in een potje midgetgolf? Daag je vrienden uit en kom gezellig langs!

Ben je in de winter jarig? Ook dan is midgetgolfen supervet! De midgetgolfbaan van de Bolle Buik is het hele jaar geopend. Op weekdagen van 12.00 tot 20.00 uur en in het weekend tussen 11.00 en 20.00 uur. Voor de midgetgolf hoeft niet te worden gereserveerd.

Hapje en een drankje

En ouders? Als het je lukt om de kids te verslaan op de midgetgolfbaan kun je daarna rustig bijkomen in ons gezellige restaurant of op ons zonovergoten terras. Laat de kinderen nog even uitrazen in de Oudhollandse speeltuin en geniet zelf van een hapje en een drankje.

3e rondje altijd gratis!

Kom je ook een keer bij ons midgetgolfen? Dan is het handig om te weten dat:

  • je het eerste rondje voor 4,50 per persoon speel.
  • het tweede rondje speel je al voor 2,25 per persoon.
  • derde rondje is altijd gratis.

Iedere speler ontvang bij aanvang een stick en een bal. Houdt je bal goed in de gaten… mocht je deze verliezen en niet meer terug vinden dan zijn wij genoodzaakt om per verloren bal 1 euro vergoeding te vragen.

Midgetgolfclub Heerhugowaard

Vindt jij het midgetgolfen wel heel leuk en wil je dat vaker doen? Dat kan! Sluit je aan bij de midgetgolfclub van Heerhugowaard. Van april tot en met september wordt er elke woensdagavond gemidgetgolfd. Voor meer informatie kun je contact opnemen per mail via mgcheerhugowaard@gmail.com of per telefoon via het nummer 06 18946229.

Vragen?

Voor alle algemene vragen over midgetgolf kun je contact openemen met De Bolle Buik op het telefoonnummer 072 57 100 06. De openingstijden zijn hier na te lezen.