Bij ons kun je een feestje vieren!

De Bolle Buik heeft voor iedere gelegenheid een geschikt arrangement. Voor partijen, barbecues, buffetten en meer ben je bij ons aan het juiste adres! Tevens is De Bolle Buik een officiële trouwlocatie in Heerhugowaard.

In onze bar kun je een feestje tot 75 personen geven. Heb je meer gasten op je lijst staan dan is het restaurant de geschikte plek. Deze kunnen we eventuele uitbreiden met de serre. Kies je voor een avondfeest met al je vrienden of toch liever een moment overdag? Alles kan!

Bij De Bolle Buik kun je terecht voor je kraamfeest, reünie, verjaardag, bruiloft, vergadering en meer. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Er is altijd iets te vieren!

Een gezellige avond of middag met vrienden en familie om je verjaardag te vieren. Of misschien jullie koperen huwelijk of is het tijd voor de reünie van jouw basisschool? Voor een goed feest hebben wij alles in huis! Een middag feest is helemaal ideaal als er ook kinderen komen. Zij kunnen zich heerlijk uitleven in de speeltuin of in de binnenspeelruimte. Zo kun je een avond- of middagfeest tot 75 personen in onze bar vieren. Zijn er meer gasten dan maken we het gezellig in het restaurant. Wij voorzien jouw gasten van warme & koude hapjes, drinken en gezelligheid! Heb je andere wensen dan is dat natuurlijk ook bespreekbaar. Lees meer…

Feestarrangementen

Jullie kindje is geboren, een bijzondere tijd en dat mag natuurlijk gevierd worden. En hoe heerlijk is het dat alle visite in 1x komt.
Of vier je verjaardagsfeestje met alle mensen die je graag ziet. De kinderen vermaken zich prima, zij kunnen zich heerlijk uitleven in de speeltuin of in de binnenspeelruimte. Bij een verjaardag hoort een taart, ook die verzorgen wij voor jouw feestje. Bij het kraamfeest zorgen wij voor een smakelijk kraamgebakje. Alle informatie over onze feestarrangementen staan hier op een rijtje. Heb je nog vragen of wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Lees meer…

Vier jouw verjaardagsfeestje bij De Bolle Buik

Als je jarig bent is het ook tijd voor een feestje met al je vriendjes. Kijk hier welk feestje jij wilt geven.

Alle kinderfeestjes zijn altijd inclusief onbeperkt limonade, een cadeau voor de jarige, onbeperkt spelen in de speeltuin en een kinderpannenkoek naar keuze. Lees meer..