Bij ons kun je een feestje vieren!

Bij De Bolle Buik bieden we jou de ideale setting voor onvergetelijke middag- en avondfeesten in onze sfeervolle bar. Of je nu een intieme bijeenkomst organiseert of een uitbundig feest met al je vrienden en familie, wij zorgen ervoor dat jouw speciale moment perfect wordt gevierd. 

Wij hebben voor iedere gelegenheid een geschikt arrangement. Voor feestjes, barbecues, buffetten en meer ben je bij ons aan het juiste adres! Tevens is De Bolle Buik een officiële trouwlocatie in Heerhugowaard.

In onze sfeervolle bar verwelkomen we graag gezelschappen tot 75 personen, waar je samen met je dierbaren kunt genieten van een intieme ambiance en bruisende festiviteiten. Voor grotere gezelschappen biedt ons restaurant de perfecte setting, en indien gewenst kunnen we deze ruimte uitbreiden met onze prachtige serre, zodat jouw gasten zich comfortabel kunnen vermaken.

Of je nu kiest voor een sprankelend avondfeest met al je vrienden of liever een sfeervol samenzijn overdag, bij De Bolle Buik zijn de mogelijkheden eindeloos.

De perfecte feestlocatie

Onze gezellige bar is de ultieme plek om jouw feest te vieren, met voldoende ruimte voor tot wel 75 personen. Of het nu gaat om een jubileum, verjaardag, bedrijfsfeest of welke gelegenheid dan ook, onze bar biedt de perfecte ambiance om jouw gasten te verwelkomen en samen te genieten van een onvergetelijke tijd. Wij voorzien jouw gasten van warme & koude hapjes, drinken en gezelligheid! Heb je andere wensen dan is dat natuurlijk ook bespreekbaar. Lees meer…

Jouw Feest, Jouw Keuze

Bij De Bolle Buik geloven we in maatwerk. Kies je voor een bruisend avondfeest met al je vrienden, compleet met dansvloer en livemuziek? Of gaat je voorkeur uit naar een gezellig samenzijn overdag, met een heerlijke lunch en een warme sfeer? De keuze is helemaal aan jou, want bij ons is alles mogelijk!

Heb je een grotere gastenlijst dan ons barbereik? Geen probleem! Ons restaurant is de ideale uitbreiding voor jouw festiviteiten. Hier kunnen we extra ruimte creëren in de vorm van onze sfeervolle serre, waardoor we nog meer gasten kunnen verwelkomen en jouw feest naar een hoger niveau tillen.

Bij De Bolle Buik draait alles om het creëren van memorabele momenten. Ons toegewijde team staat voor je klaar om jouw visie tot leven te brengen en ervoor te zorgen dat jouw feest een daverend succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons samen het perfecte feest plannen in onze prachtige bar of uitbreidbare restaurant met serre. Bij De Bolle Buik is jouw geluk ons doel!

Vier jouw verjaardagsfeestje bij De Bolle Buik

Als je jarig bent is het ook tijd voor een feestje met al je vriendjes. Kijk hier welk feestje jij wilt geven.

Alle kinderfeestjes zijn altijd inclusief onbeperkt limonade, een cadeau voor de jarige, onbeperkt spelen in de speeltuin en een kinderpannenkoek naar keuze. Lees meer..