Midgetgolfen, spelen in de speeltuin, een pannenkoek eten in ons restaurant, een feest geven of alles tegelijk tijdens een gezellige middag met vrienden en familie. Het kan allemaal bij De Bolle Buik in Heerhugowaard!

Voor een middag vol plezier en lekker eten kom je naar De Bolle Buik. Midgetgolf ouderwets? Echt niet! Onze 18-holes midgetgolfbaan is een uitdaging voor jong en oud. Geniet daarna van een drankje in onze serre of op het terras voordat je nog een rondje loopt. De kinderen kunnen zich vervolgens helemaal uitleven in onze grote speeltuin. Op warme dagen zorgen we natuurlijk ook voor waterpret bij de fontein. Sluit de dag af met een verrukkelijke pannenkoek van onze topkok Marc.

Bij mooi weer staat de watersproeier aan zodat je lekker kunt afkoelen.

Natuurlijk kun je ook met de kinderen naar de speeltuin komen of gewoon even een drankje nuttigen op ons terras. Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom bij De Bolle Buik.

Sportief ontspannen op onze midgetgolfbaan
Dolle pret in de Oudhollandse speeltuin
Onze kok maakt de lekkerste pannenkoeken van Noord-Holland
Perfecte locatie voor een spetterend feest
Gratis wifi en parkeren

Zin in een ontspannen bedrijfsuitje, familiedag, schooluitje, jubileum of kinderpartijtje? Bekijk onze arrangementen, staat er niet iets geschikts voor je bij? Neem dan contact met ons op en dan gaan we samen kijken wat je wensen zijn. 

Wij zijn het hele jaar geopend. Op weekdagen vanaf 12.00 uur en in het weekend vanaf 11.00 uur. Onze keuken sluit om 19.30 uur.

Wij hebben de perfecte feestlocatie. De keuze is helemaal aan jou, want bij ons is alles mogelijk!

X