Bij De Bolle Buik bieden we jou de ideale setting voor onvergetelijke middag- en avondfeesten in onze sfeervolle bar. Of je nu een intieme bijeenkomst organiseert of een uitbundig feest met al je vrienden en familie, wij zorgen ervoor dat jouw speciale moment perfect wordt gevierd.

De perfecte feestlocatie

Onze gezellige bar is de ultieme plek om jouw feest te vieren, met voldoende ruimte voor tot wel 75 personen. Of het nu gaat om een jubileum, verjaardag, bedrijfsfeest of welke gelegenheid dan ook, onze bar biedt de perfecte ambiance om jouw gasten te verwelkomen en samen te genieten van een onvergetelijke tijd.

Intiem en Uitgebreid

Heb je een grotere gastenlijst dan ons barbereik? Geen probleem! Ons restaurant is de ideale uitbreiding voor jouw festiviteiten. Hier kunnen we extra ruimte creëren in de vorm van onze sfeervolle serre, waardoor we nog meer gasten kunnen verwelkomen en jouw feest naar een hoger niveau tillen.

Jouw Feest, Jouw Keuze

Bij De Bolle Buik geloven we in maatwerk. Kies je voor een bruisend avondfeest met al je vrienden, compleet met dansvloer en livemuziek? Of gaat je voorkeur uit naar een gezellig samenzijn overdag, met een heerlijke lunch en een warme sfeer? De keuze is helemaal aan jou, want bij ons is alles mogelijk!

Avondfeest Impressie

Wil je alvast een voorproefje van de sfeer die je kunt verwachten tijdens een avondfeest bij De Bolle Buik? Neem dan snel een kijkje hieronder, waar we je een kleine impressie geven van de aankleding en ambiance die we bieden. Van elegante decoraties tot een levendige atmosfeer, we staan klaar om jouw avondfeest naar ongekende hoogten te brengen.

Bij De Bolle Buik draait alles om het creëren van memorabele momenten. Ons toegewijde team staat voor je klaar om jouw visie tot leven te brengen en ervoor te zorgen dat jouw feest een daverend succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons samen het perfecte feest plannen in onze prachtige bar of uitbreidbare restaurant met serre. Bij De Bolle Buik is jouw geluk ons doel!